sábado, 16 de agosto de 2014

FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2014

Com cada any, en el cas de que no plogui, no puc evitar fer una escapada el 15 d'agost a les Festes de Gràcia.


Són festes conegudes per la seva gent, el seu xivarri, les ganes de festes, els diables i els gegants i, sobretot, pels guarniments inmensos i preciosos dels seus carrers.


Aquest any podreu descobrir altres cultures, veure animals mitològics, patir psicodèlia, passejar per boscos i selves gegants, conéixer a l'Astèrix i a l'Obèlix, endinssar-se pel Pais de les Meravelles, intentar sortir vius d'una invasió zombie o fins i tot, visitar la Fàbrica de Xocolata d'en Willy Wonka. 


Són unes festes que sempre recoman-ho per anar amb amics o amb la família, però aquest any insisteixo perquè hi han carrers on la decoració i l'ambientació són de 10. I no oblidem que tot forma part de l'entusiasme i treball dels veïns de Gràcia, així que respectem-ho entre tots. I vosaltres, pluja i mal temps, també.


Els meus carrers preferits, ja siguin per gustos o pel treball realitzat pels veïns de dits carrers són (sense importar l'ordre): Joan Blanques de Baix (Charlie i la Fàbrica de Xocolata), Fraternitat (Alicia al Pais de les Meravelles) i Progrés (The Walking Dead).

No sé aquests dies com serà el descans dels veïns, però el dels morts va pel mateix camí... ;)


Fins la pròxima! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario